29 Ekim 2013 Salı

HOTEL CAVOUR (RAPALLO-PORTOFINO) (10.02.2013)

OTEL ADI: HOTEL CAVOUR
ADRES: Galleria Raggio 20, 16035, Rapallo, İtaly
ADRES TARİFİ: RAPALLO TREN İSTASYONUNUN KARŞI CADDESİNİN SOLUNDAKİ İŞHANINDA   
TOPLAM ÜCRET: 59 £
TARİH: 10.02.2013

Otelimizi bulmamız çok kolay oldu. (Stazione Rapallo) Rapallo Tren İstasyonunun karşı caddesinin sonundaki işhanına yürüyerek 5 dakika sonra otelimiz "HOTEL CAVOUR"a ulaşıyoruz. Binanın ön tarafında alışveriş için mağazalar, binanın iç tarafında iş merkezleri ve diğer binanın en sonundan giriş yapaıaln bölüm ve üzerindeki katları otel... Lobi zemin katta bulunuyor. Lobinin 24 saat açık olduğunu belirttiler. 3. kat 306 nolu odayı alıyoruz. Portofino'yu gündüz gözüyle görebilmek istememiz sebebiyle, odaya girip sırt çantalarımızı bıraktıktan sonra, tekrar tren istasyonuna döndük. 

Otelin dış görünüşü; 





Portofino ve Santa Margherita maceramız sonrası otelimize gelip odamıza yerleşiyoruz. Hemen odanın fotoğraflarını çekiyorum. Odamız sanki eski çağlardan kalmış gibi... Odamızda çift kişilik yatak, banyo-tuvalet-lavabo, gardırop, ayna, puf, çalışma masası, LCD Televizyon ve komodinler bulunuyor.




Pencere ara sokağa bakıyordu... İnternet kullanılabilirliği çok iyiydi, viber'dan bile rahat rahat görüşme yapabildik... Otelde birşeyler içip biraz dinlendikten sonra, yarın da uzun bir gün olacağı için, "Bekle bizi Como Gölü" diyerek uyuyoruz... 

Sabah kahvaltımızı da otelin 1.kattaki restoran bölümünde yapıyoruz.  




Kahvaltı sonrası da Rapallo tren istasyonunda trene binerek Milano'ya geçiyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder