28 Ekim 2013 Pazartesi

HOTEL REGINA (FLORANSA) (09.02.2013)

OTEL ADI: HOTEL REGINA
ADRES: Borgo La Noce 8, Florence, 50123, İtaly 
ADRES TARİFİ: SAN LORENZO BAZİLİKASININ 1 ARKA SOKAĞINDA  
TELEFON: +39055292346       
E-POSTA: info@hotelreginafirenze.it
EKSTRALAR: Şehir Vergisi (Gecelik Kişi Başı 1 £
TOPLAM ÜCRET: 32 £
TARİH: 09.02.2013

Otelimizi bulmamız çok kolay oldu. (Stazione Centrale di S.Maria Novalla) Floransa Tren İstasyonundan yürüyerek 5 dakika sonra otelimiz "HOTEL REGINA"ya ulaşıyoruz. 2 otel aynı lobiden yönetiliyor; Hotel Regina* ve Hotel La Noce**. Binanın tüm katları otel yani... Lobi 1.katta bulunuyor. Lobinin 24 saat açık olduğunu belirttiler ve herhangi bir anahtar almadık. Odaların boşalmasını bekleyecek zamanımızın olmaması sebebiyle, otel lobisine sırt çantalarımızı bıraktıktan sonra, otelin bulunduğu caddeden kalabalığı takip ederek ve önceden çıktı aldığım harita yardımıyla yürümeye başlıyoruz. 





Floransa'yı gezip geldikten sonra, şansımızdan 2 yıldızlı Hotel La Noce'de boş odada bulunması sebebiyle bizi oraya yerleştiriliyor. Lobinin sağ koridorundan 3 nolu odaya yerleşiyoruz. 



Sırt çantalarımızı bırakıp hemen fotoğraf makinemi şarja takıyorum ve hemen odanın ve koridorun fotoğraflarını çekiyorum. Odamız sanki Ege konseptinde; Mavi-Beyaz... Odamızda çift kişilik yatak, banyo-tuvalet-lavabo, gardırop, ayna, puf, çalışma masası ve komodinler bulunuyor.






Pencere ara bir boşluğa bakıyordu... Normalde booking'ten yaptığım rezervasyona göre ortak banyo olması gerekirken, odada da banyomuz bulunuyordu. Aynı şekilde, sadece ortak kullanım alanlarında internet kullanılabilir yazıyordu fakat odamızın lobiye çok yakın olması sebebiyle, odada internette kullanabildik.
Otelde biraz dinlendikten sonra, Floransa'nın gecesini de görmek üzere tekrar dışarı çakacaktık fakat yorgunluktan dolayı yalan oldu... Yarın uzun bir gün olacağı için, "Bekle bizi Cinque Terre" diyerek uyuyoruz... 

Sabahta erkenden uzun günümüzü yaşayabilmek için otelimizden ayrılıyoruz.

Sizlere belki lazım olabileceğini düşünerek kartvizitlerini de alıyoruz... 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder